Over

Ik ben Sam.

Mijn wereld bestaat uit creativiteit. Dingen maken zit in mijn bloed en is mijn drijfveer achter veel dingen die ik in het leven doe. Ik ben op mijn best als ik vanalles tegelijkertijd kan doen en ben dan ook niet bang om toe te geven dat ik behoorlijk chaotisch ben. Het liefst doe ik elke dag iets nieuws en van stilzitten word ik behoorlijk onrustig.

Sinds 2013 ben ik op zoek naar wat mij het ultieme alive gevoel geeft. Samen met een vriendin was ik aan het reizen door India. Een supermagisch land en ver weg van alle meningen van anderen zorgden ervoor dat ik eens ging nadenken over wat mijn ultieme droomleven zou zijn. Uiterlijke vertoning is voor mij altijd een heel groot ding geweest. Niet zo zeer de mode trends volgen, maar echt een verbeelding van wie ik ben. Zowel in kleding als in sieraden, kapsels, piercings, etc. Creativiteit, gekkigheid en misschien wel een beetje het couldn’t-care-what-others-think. Voor mij was het must dat het lekker zit en er echt een wauw gevoel ontstaat en ik mij krachtig voel. Sinds ik mij dat ging realiseren zag ik een nieuwe mogelijkheid als ondernemer door mij te specialiseren in uiterlijke vertoning. Laat jezelf zien! 

Alive Image

Maar anno 2016 heb ik de knoop doorgehakt en mijzelf ingeschreven als ondernemer! Waarin ik op zoek ga naar de expressie van jou zelfbeeld die volledig moet aansluiten met jou uiterlijke vertoning, dus wat draag jij uit. Dit kan met verschillende aspecten te maken hebben. Draag jij het liefst zwart om je te verbergen? Niet doen! Jij bent een fantastisch en prachtig mens en dat moet je laten zien! Wat anderen ervan denken? Why would you even care 😉